Bele är på is igen

Efter dryga tre veckors jul & nyårsuppehåll är laget nu äntligen på is igen. I kväll fick vi se 19 Belespelare varav några spännande nyförvärv som vi hoppas på att få presentera lite mer noggrant längre fram. Coach Måhl inledde med en snabbt teorigenomgång om hur lätt det kan vara att spela hockey och det blev en öppen diskussion om allt ifrån junior VM till om hur det vore att möta Keith Tkachuk nere i sarghörnet som back. Hockey behöver inte vara så svårt, det gäller bara att se möjlighetet och göra det lätt. Kanske svårt nog för oss division 4 lag…

Tempot för kvällen låg på medel. Dumt att slita ut sig dagen före Roos 30 års fest kunde konstateras i omklädningsrummet strax före bastun. Dessutom är det ju match iform av ”nypremiär” på lördag borta mot VAIKen på Grimsta klockan 18.30 och det är då alla ska vara i toppform. Inte i kväll.

Kul att vara på is igen. Julfirandet brukar alltid föra med sig en heldel tröga skridskoskär men jag tycker laget ser allmänt starkt ut och vi fick se en heldel snygga sidledsförflyttningar både från Wallklint och Sundlöf i burarna. Kul. Vilka övningar som kördes på träningen vill jag inte avslöja här eftersom det finns en del VAIKen fans som kan vara inne och läsa här på internet.

/Er Honjo i natten
bild

Foto: Bosse Honjo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
vinkylare, vinglas, champagneskalar, champagnesabel, bestick