Bele föll under lördagskvällen i Husby

_DS37461Det var inte roligt att vara Belesupporter i Husby under lördagskvällen. Det spreds höga förhoppningar att Bele skulle följa upp det bra spel som visades upp helgen innen mot Solna. Bele vann då med 7-2. Men icke, redan efter 5 minuter hade Kista satt tredje pucken och Wallklint fick nog i buren. I paus kunde vi konstatera 5-1 och uppförsbacken var ett faktum. Beles mål gjordes utav Jonas Martinsson assisterad av Serrander. Skottstatistiken var jämnare, 31-26 i Kistas favör. Slutresultatet skrevs till hela 10-1.

Kista har en riktigt bra förstakedja. Kanske seriens bästa. Ikväll gjorde dom 7 av 10 mål. Men utöver denna kedja så utmärker sig Kista inte speciellt mycket. Och det är väl typiskt för Kista om varför de inte ta steget upp i division 3. Men det räcker inte med en riktigt bra kedja. Men ikväll räckte det väl nog…kanske lite för bra..och Bele blev målmässigt överkörda. Jag ser dock inte att de inte skulle vinna fortsättningsfyran. Skulle kanske vara VAIKen då men tror inte de räcker till. Vi får se, många matcher kvar. Bele möter Västerort på söndag i Järfälla ishall. Syns då.

Som plåster på såren till alla fans som tog sig till Husby under lördagskvällen så har en av Beles sponsorer gått in med ett kanonerbjudande på sportdrycksglas, champagneskalarvinkylare champagnesablarbestick och andra saker som man behöver till vardags. Uppdukat.se ger alla Belesupportrar 20 % rabatt på allt under januaris sista vecka. Använd koden bele20 i kassan.

Logga Uppdukat

vinkylare, vinglas, champagneskalar, champagnesabel, bestick