Utv min:
Bele:7x2 min
Duvbo: 7x2 min +2 x 10 min

Förlust hemma mot Duvbo

Det blev förlust hemma mot Duvbo på lördagkvällen. Ett sällsynt blekt försvarsarbete av hemmalaget bäddade för Duvbos målkalas. Duvbo tilläts kontra in de flesta av sina mål genom ett näst intill obefintligt hemmaförsvar. Vi släppte på tok för enkla mål då duvbospelarna helt rena fick ta avslut i boxen. Men vi spelar dock upp oss ett tag i första och leder med 3-2 halvvägs in i perioden. Svängdörrarna hemmåt fortsatte dock och vi gick till pausvila med underläge 3-4.

Sju minuter in i andra tackar Wallklint för sig efter att ha serverat Duvbos femte mål. Burdal hoppar in kunde fått en bättre start med mål efter en dryg minut. Trots mycket chanser kommer vi inte närmare än två måls underläge i andra perioden. Vi fick dock se ett mål av debuterande backen Christian Merdal som vi nu kan hälsa välkommen i statistiken. Slutresultatet skrevs till slut till 5-9.