Tuff vecka med Bele Hockey

6 matcher in i säsongen och enbart 1 förlust går Bele in i en light version av en back2back. På måndag tar vi emot nytillskottet Haninge Anchors, helt oscoutade men det enda vi ser är 3 poäng in på kontot.

På fredag styr spelarbussen till Lidingö för att gästa Lidingö Islanders hemmaborg. Ett otroligt bra lag men som Stenlund brukar säga ”deras målvakt har också ett gubbhörn”

Skadeläget i truppen är under kontroll, Sundling som stäckte ljumsken är åter i spel men i skrivande stund på landslagsuppdrag i Budapest.

Beles rockstjärna Jimmy Johansson dras med en förkylning men enligt källor är det den Colombianska höstsnuvan som slagit till.

Norrland som lyckats göra illa tummen, huvudet och pungen på 2 matcher är fullt återställd och tillbaka i träning. Rapporter från Öfre Stocksund säger också att pungen fungerar klanderfritt.

Intresset kring Bele är i övrigt stort, i måndags samlades hela 22 gubbar på träningen varav några på provspel. Vi kan i dagsläget inte kommentera något gällande övergångar från vårt farmarlag Järfälla HC.

Lagets fixstjärna Henke Forss har på försäsongen sett blek och livlös ut men har äntligen hittat formen. Något vi övriga finner stor glädje i då han får dra lasset som lagets poängkung. KJ parkerar fortfarande sista i poängligan, målvakterna inräknade.

Värt att fira i helgen är att Serrander slipat sin 5000e skridsko, alltid med samma precision, kärlek och engagemang.

På måndag släpps pucken 20:30 och bussarna avgår från Mon Ami 20:20.

Väl mött
/ #5 KJ Olsson