Målfest mot Hanson Brothers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Årets viktigaste match för både Bele och Hanson utspelade sig på söndagskvällen, en otroligt målrik och händelserik match där Bele drog längsta strået och vann med 1-8.

Det märktes redan på samlingen hur länge folk längtat efter den här matchen. Kaffet smakade extra gott och klubborna tejpades extra snyggt,  som att vi redan bestämt oss för att åka ifrån Husby ishall med 3 poäng. Vi är en skadeskjuten trupp då vi saknar Simon, Fejs, Sonny, Stören, Jimmy, Tommy och Norrland. Dock stiger jublet när Norrland kliver in i omklädningsrummet i solbrillor pga ögonoperation, äntligen lite pondus från vår kapten!

Oftast när jag skriver det här har jag statsen från matchen framför mig men då internet inte kommit till Husby ännu så får jag helt enkelt försöka minnas tillbaka på matchen, vilket i sig också blir svårt för jag spelade bara 2 minuter i matchen och blev sen skickad till omklädningsrummet pga fighting. Kombinationen bakfylla och en sen tackling fick bägaren att rinna över och efter några uppercuts, högerkrokar och kramar fick jag och den andra spelaren varsitt matchstraff. Jag går in i omklädningsrummet, duschar och tar en proteindrink helt i onödan och när jag kommer ut är det 0-3 till oss på tavlan och jag tror att Alfons hittat nätet och Tommy hittade det 2 gånger.

Andra perioden blir en stökig historia men vi lyckas att inte falla in i Hansons gnäll. Domaren plockar utvisningar till höger och vänster, Alfons blir skallad och gör ingenting tillbaka, man kan säga att Alfons agerar motsatsen till vad Störén skulle ha gjort. Räknar till 2 eller 3 matchstraff på Hansson som helt klart är frustrerade, dom skapar inte så många lägen och när dom väl gör det har vi Wallklint i kassen som bjuder på ett par TV räddningar. Berg hänger 2 vilket är kul men roligast är att Henke Forss äntligen hittat nätet. Drakar lyfter i motvind och nu har Henke lyft tror jag, timmarna hos psykologen har betalat av sig och det är nu Henke har börjat sin resa mot 25 baljor denna säsong. Vill också lyfta fram coach för kvällen, Sundling, många trodde att det skulle gå åt helvete nu när Serrander inte var med men Sundling gjöt mod i gubbarna och Norrland bjöd på utom ordentligt bra service vid båsdörren. Mentalt viktig vinst för oss och på söndag gästas vi serieledarna Göta/Traneberg som gått starkt i inledningen av säsongen.

Hatten gav Norrland till Tommy vilket är helt sjukt för jag har sagt till Norrland att vi backar ska se till att hatten stannar hos oss. men Grattis Tommy!

Uppåt, Framåt!
#5[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2817″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2799″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/ij3J-8wbU0g” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column][/vc_row]