KJ summerar säsongen

Då var det äntligen dags att summera säsongen 2020/2021. Jaha? Tänker ni, hur kan man summera en säsong när vi spelat 3 av 18 matcher? Häng med!

Ni alla minns ju min krönika inför seriepremiären, där det spekulerades i hur laget mådde fysiskt och psykiskt. jag spekulerade i vilken målvakt som kommer vara bäst i år, vilken back som kommer betyda mest för laget, hur dåliga forwards/centrar vi har i laget och vad som krävdes om man vi skulle nå pallplats. Pallplats nådde vi, vi slutar 3a i serien! Fantastisk prestation utan att egentligen göra någonting! Så fort alla är vaccinerade ryktas det om bankett, prisutdelningar och ryggdunkar. Hatten av för oss!

Gällande prisutdelningen så tänkte jag redan nu avslöja för alla fans hur priserna kommer fördelas. Ni minns ju hur jag spekulerade?

Årets Flopp: Henke Forss
Årets Genombrott: Serrander
Årets Poängkung: Alfons
Årets Målvakt: Sundling
Årets Forward: Ullmark
Årets Back: Störén
Årets Center: Mannfred
Årets mål: Erik

Då tänker jag såhär, kan vara fel (vilket det antagligen är) men genom att jag bestämmer på den här sidan så gör vi såhär. Om vi börjar med poängkung, kollar poängligan nu, har Alfons gjort 8 poäng på 3 matcher, alltså 2,66 poäng per match. Vi skulle ha lirat 18 matcher, har lirat 3, 15 matcher gånger 2,66 är 40. Alfons vinner poängligan med sina 40 poäng!!!! Vilken jävla prestation!!

Gällande årets flopp där jag sagt Henke Forss så ber jag om ursäkt inte bara till ledningen i Bele utan även till Henke. Henke fick ihop 5 poäng på 3 matcher vilket gör att han stannar på 26 poäng. Så vem blir då årets flopp? Det blir Douglas. Vet inte varför han ska bli det egentligen men ställer man in träningar och matcher i 2 månader pga flytt ska man ha skit. Höjning Douglas.

Årets Genombrott spådde jag skulle bli Mr Bele Serrander. Hans utvecklingskurva påminner om Bitcoins utveckling. Ger alltid 75% på träningar, hakar, slipar skidskor och är allmänt jobbig att möta. Du är årets genombrott Serrander!

Så var det dags att utse årets målvakt. Enligt NHL.com ligger Wallklint på 93% och Sundling på 73%. Enligt statistiken på sidan har Sundling vaktat kassen 1 match och Wallklint 2. Hur fan ska jag räkna här? Jag vill utse Sundling enbart för att jag ska få mina klubbor tejpade även nästa säsong men statistik ljuger inte. Grattis Wallklint!

Årets forward då? har sett Alfons ta tekningar på träningar så han är ju center tydligen. Slår ett öga på statsen och ser att Henke Forss bör vinna priset och så får det bli. Jag som är back värdesätter såklart när pucken är i anfallszoon och när forwards jobbar hem vilket ingen gör så ofta, det kryddat med 26 poäng gör saken otroligt enkel. Grattis Forss!!

Årets back då? Norrland hade tur att KJ inte var med i premiären och hängde 3 mål, KJ står upp för laget på isen och gör 2 matcher totalt med 26 utvisningsminuter. Dåren fortsätter skälla ut forwards på träningar och Stören har lärt sig att kontrollera sitt temperament. 4 solklara vinnare enligt mig men hockey handlar om att vinna, och det gör man genom att göra mål. Grattis Norrland!!

Årets Center blir Alfons. 40 poäng måste vara någon form av all time high i Bele?

Årets mål då? KJs Zorromål är en solklar favorit här, dock var det på träning. Här väljer jag 1 av Norrlands 3 mål i premiären. Norrland bekräftade att krysset alltid är ledigt 3 gånger om. Grattis igen Norrland!

Nu väntar en svinlång försäsong, spekulationer gällande övergångar och försäljningar, och ni, ni hänger med!
#5